Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Onze Zlimme aanpak

Body

Sporten bij Zlim, in een warmtecabine van 36 graden, is kort en effectief. Onze coaches zorgen ervoor dat je in een work-out van een half uur het maximale resultaat behaald.

Daarna onderga je gedurende 15 minuten een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozon zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.

Naast de training in de warmtecabine geven we ook andere lessen zoals yoga, meditatielessen en power-training

Food

Iedere vrouw is anders en heeft ook iets anders nodig qua voeding. Daarom geven wij voedingsbegeleiding op maat. Samen maken we een plan dat past bij jouw leven en jouw leefstijl. Geen diëten, lekker eten en een gezond gewicht bereiken. Samen ontdekken we wat past bij jou.

Mind

Met een goede mindset bereik je makkelijker een balans tussen gezond en genieten.  Jouw leefstijlcoach helpt jou de beste versie van jezelf te zijn en te blijven.

Wat is Zlim?

Zlim is een landelijke keten van women’s gym’s. In al onze studio’s kun je werken aan je doelen op het gebied van Body (bewegen) Food (voedingsbegeleiding) en Mind (mindset & leefstijlcoaching). Een vrouwensportschool met een compleet pakket om goed voor jezelf te zorgen!

_MG_6707-2

Onze werkwijze

De start bij Zlim

Met welk doel start je bij Zlim? Dit bespreken we samen met gediplomeerde diëtistes en leefstijlcoaches tijdens een intake. Hieruit ontstaat een persoonlijk plan met doelen.  Door het bewegen in warmtecabines, ozontherapie in combinatie met individuele voedingsbegeleiding en leefstijl-coaching zorg je dat je gemakkelijk je doel bereikt. Hierdoor ontwikkel je een gezonde leefstijl en zit je lekker in je vel!

Reviews

Desiré van Elferen

“Met mijn blessure gevoeligheid  heb ik bij Zlim Elst mijn ideale sportplek gevonden.

Een deskundige team maakt dat ik plezier houd in bewegen. Ook voor voedingsadviezen ben je hier op de goede plaats.”

Sandra Akkers

“Altijd weer een goed gevoel bij binnenkomst en na t sporten!

Leuke gemoedelijke sfeer, goed advies en vriendelijke professionele medewerkers.”

Hanne Maes

“Ik kom hier nu 5 maand en ben zonder veel moeite 12,5kg afgevallen. De dames zijn beiden super gezellig. Ze geven duidelijke eettips die bij jouw persoonlijke levensstijl passen. Ik kan het alleen maar aanraden!”

Zlim

Dorpsstraat 29a
6661 EG, Elst
Nederland
elst@zlim.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00-13:00 en 17:00-20:00
Dinsdag: 09:00-13:00 en 17:00-20:00
Woensdag: 09:00-13:00 en 17:00-20:00
Donderdag: 09:00-13:00 en 17:00-20:00
Vrijdag: 09:00-13:00
Zaterdag: 09:00-12:00
Zondag: Gesloten

logo-2-removebg-preview